Nov 7, 2008

salam jumaat sume hehe

amacam lunch td? ade best x? aku?? mcm base r kn, aku n 2 my frenz akn t'kedek2 b'jln ker GIANT...x jauh noh. 10-15mnt jerk huhu mmg setiap jumaat aku akn m'gedik2 kn diri di GIANT. bkn ade pun sje jln2 hehe

n td kitorg mkn kt food courts, cdg d hati aku mau rembat PIZZA tp dorg xnk lak huhu dorg rindu ngan abg2 kt food courts tue kot ahakksss

aku mkn nie jerk, cantonise bee hoon..tawar r huhu

kak umi yg gigih menyenap foto gak...kate blogger kn haha
g sorg aku x dan snap lor, die dh soru. kate lapor kn hehe

agak peot dah kenyang, kitorg b'gegas ke bwh..kate nk perabih duit kn hehe..skali ade promotion for travel lor..not bad ok..mcm2 tmpat ader, luar n dlm negara. Mulanyer aku b'minat tp xtau nape tetibe hati aku rase lain uhuukksss akak promition kt ctu aku x suke, maybe die ketua kt ctu kot...dok nyampah lak aku tgk haha..cian guys yg bebel2 kt kitorg sbb aku wat dek jerk ahakksss...dr b'minat trus jd spoi mood aku huhu...siyes aku ckp sgt menarik ok, siap bg free tuk 2D 1N for any hotel, resort @ apart. Sorry r bro I under budget lor uhuukkss..sape murah hati kt cni sila BAGI duit kt aku boleh?? hehe seblum kuar dr GIANT aku ajak depa bedua sainggah SECRET. (aku masih x b'jaye pujuk mmbr aku yg sorg tue lunch kt ctu, akn aku pastikn aku BERJAYA ok haha)


choc indulgence (x reti nk eja hehe)

*** babai korg aku nk blk kg rie nie, sok nk g derma kt apek2 n nyonya2 hikhikhik..




jgn lupe terjah lg yerk ;P

2 comments:

Ecah said...

ecah pun baru je makan choc indulgence ari tu.. xde len ke ecah ni nak pilih.. ahahahaha!!~

miDcUpiD said...

yeker...mkn r marble cheese lak..sedap wooo hehe