Dec 3, 2008

DatiNg + MaRy kAy

senin lps mcm base aku mesti g b'dating ngan makwe aku yg sorg tue ahakksss die nie klu x jumpe aku leh meroyan tau...x gitu cik peah hahaha xceli aku tido umah die, jd peneman waktu tido haha statement xleh blah weh. G pn mmbr die xde, koje. Penakut r ko nie..haha

Die b'sungguh2 nk suh aku try produk MARY KAY die tue..yg aku cite sblm nie, psl facial free tue. so nk menyedapkan atie die n xnk die majuk ngan aku, aku pn tadah r muke kt dpn die haha (mampos aku klu die bace) bile dh cube produk MARY KAY nie kn, aku rase b'paus atie r. Kulit muka jd lembut jerk. Muka pn rase fresh jerk. Foundation die pn ok..siyes ckp r kn, kulit muka rasa lembut n licin jerk, so nk suh org kiss pn best jerk haha <-- ade="" ahaakksss="" ahli="" aku="" b="" bawah="" bkn="" byr="" ckit="" gatai="" haha="" hehe="" jerk="" jgn="" k="" kat="" kay.="" kay="" kn.="" kne="" ko="" korg="" kot2="" kt="" lak="" lupe="" mana="" mary="" member="" minat="" nie="" oppsss="" penyibuk="" pic="" produk2="" promote..peah="" r="" roger="" royalti="" sekejap="" silap="" span="" tau="" tengok2="" tlg="" tue="">

alatan make up - eyebrow, eyeliner, blusher, lipstic

perfume
kotak itam = MK - for man, Others = for women
aku suke kotak pink n blue tue...wangi. yg pink tue mcm bau ralph hakhak


x slp aku 2 pic atas nie utk face

this is for body
aku try warna orange...lembut kulit tgn aku n wangi hehe


pic kt atas nie mase kitorg singgah midvly skjp. Awek tue nk cri brg..tue adegan2 die memilih bju, smpai jatuh2 bju tue ko wat haha...ade cite di sebalik pic nie...lawak beb.

Jot, ko jgn lupe psl seatbelt tue tau...giler glabah ko time tue kn..dan2 nk tukar topik sbb ko kne gelak sakan ngan aku haha pecah peot beb, tp ko xmrh kn sbb aku tmn ko tido hahahahawauu

jgn lupe terjah lg yerk ;P

5 comments:

missfrommars said...

ala.. cik joyah oi..aku xlupa la ko nye royalty.. lg byk income aku...lg la kite leh g mkn best2
hehehehe....

@nnap3jelov3b@by said...

Aku tau naper gambo ko x clear biler kene klik sbb ko edit gambo neh huhuhu

alamak cik peah ader sini x jd nk komen ekekeke

miDcUpiD said...

"cik peah" - tul ke jot..meh cni cium laju2 hahaha

"@nna...." - tue r tue, tp skang pic aku dh besor haha komen jerk die x nmpk tue ahakksss

chik Star said...

saye suke scrap bibir dye.
bape yer wak ?

bibir lembot bru best.
ehem ehem
haha

miDcUpiD said...

scrap bibir erk..

sy pn suke hehe bru syok ahakksss
t sy tnya kt mmbr sy