Dec 1, 2008

nEw gaDget

aku dh ade teman baru hehe name die mr. yed hehe MyEm0.CoM dh lame aku idam2kn die sbnr nyer, tp ade jerk halangan b4 nie kn..n jumaat lps aku dh dpt die, skang nie kemana2 saje die akn ttp b'sama aku. sonok sgt hahha poyos r plak..korg nk tgk erk die, die xde r ensom mane pn. tp bg aku die smart haha suspen nie suspen MyEm0.CoM

sbb ko mr yed aku t'pakse b'kempis bln nie tau huhu tue r sape soh ko dok goda2 kt aku, kn aku dh cair hehe
nk tgk erk...mmm tp kang korg jgn ckp aku bagak lak sbb dh ader mr.yed tau..tp klu korg nk ngata gak aper adehal...x HERAN pn haha..MyEm0.CoM

tue r die mr. yed hehe

xceli jumaat pg mgu lps aku g jusco midvly kjp, b4 amik mak n abah kt tg.malim. ade hal ckit, skali t'lalu lak dpn mr.yed nie, tue yg x thn tue..target aku sbnr nyer nk amik sony tp mr.yed nie murah ckit so grab jerk lah kn. b4 tue sempat gak r apply jusco card, slame nie aku wat derk jerk kn, tp ntah cmne aku leh gatai2 lak apply. klu dr 2002 dolu aku dh apply sure dh byk yg aku leh redeem kn..padan muko..haha la nie bru dok t'kedek2 nk apply. base r aku kn mmg cenggitu..MyEm0.CoM

aku dpt 4 free gift..mini tripod, casing, print voucher (RM100) n SD card
. lupe lak aku nk snap pic dak yg serve aku pg tue. bgus tau care die lyn aku, very the detail. ckp pn slow jerk xde kerek2 hehe n die cute haha bdk lg rasenyer hehe..rezki ko kn dik dpt komisen pg2 MyEm0.CoM


jgn lupe terjah lg yerk ;P

4 comments:

sEapUt "c@ said...

ola~

miDcUpiD said...

allo hehe

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

waaaaa santekkk nyeee..hik hik....pas ni leh ar edit byk pic lg..hehe....

miDcUpiD said...

mekacih hehe..edit jgn x edit ahakkss