Jan 15, 2009

n09-08 : teman gumbira

halluuu sume..pecer rie nie?hikhik mood aku masih di atas par haha nape r skang nie cam xde semangat jerk nk mengarang ayat huh upss caiyork caiyork jgn mudah b'putus asa. x gitu korg? hehe

semlm aku menguatkn diri tuk kuar ngan ija. bkn aper, atie msh serabut. g pn dr aku lpk umah kang lg serabut atie aku kn so haruslah aku m'gedikkn diri haha sib ade die leh gak r senyum2 hehe don't worry i'm ok huh so kitorg lpk midvly jerk. pusing2. yg bgs nyer die ikutkn jerk mane2 kedai yg aku msk hehe thanks frenz. :-) n aku jht sgt coz tlh 'mengepau' die aiskrim hikhik ayat2 aku bg sume xleh blah hehe n sorry gak frenz coz skip diet ko hehe sape suh ko ckp nk mkn aiskrim haha

abaikn jerk mate yg bengkak itu haha

ija malu2 arnab ok time nie...hakhak

kusyuk r plak minah nie
sy msh blh senyum kn.. muke xbleh blah r wei.
suke dpt pau cik peah haha

**thanks jot for ur advance gift gitu hehe


jgn lupe terjah lg yerk ;P

4 comments:

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

prenn...releks ek...yg dtg tu smua dugaan...ko kene blajar bedepan dgn tu...mayb ade hikmahnye supaya nnt ko senang n dah terer dah selok belok hati n perasaan masing2 bila da hidup besama nnt...huk huk....;)

keep smilin k ;D

chik Star said...

fuhhh..
tingin kt aiskerim tuh.
:(

miDcUpiD said...

**sk8**
frenz..wokeh..
insyaallah n hope aku leh handle sume situasi yg dtg..thankss
mmuuaaahhh ;)

**chik star**
awk try r bodek en. nunang hehe

maicher said...

hermes birkin bag
hermes birkin
hermes bag
hermes handbags
gucci handbags