Mar 26, 2009

n09-65 : 3 thN sUdaH

wahwahwah...mcm x caye jerk rase nyer hehe..cop cop cop nk feeling sentimental jap haha..aper yg 3 thn tue erk..hehe sogan r den nk habaq, tp den gatai gak nk habaq wahkahkah.

xceli this month genap r 3thn aku b'sama sidia. ngan die r aku suke gado, manja2 ckit bluuwweeekk, ngade2 byk2 haha, majuk, sedih, nangis, gelak, boring, jln2, mkn2, mndi sungai opsss tp x same2 ok haha n mcm2 lg r. aku pn x sangka yg aku nie mampu m'perthnkn hub nie smpai skang. dugaan?? base r..hampir 2x gak r enjin nk mati. tp b'jaya di idupkn blk. haha. igt lg kali p'tama aku jumpe dia. hehe. nnti r cite, tue pn klu rjin.hakhak.

aku nk b'terima ksih dkt kwn lama aku, ummi. sbb m'pertemukn aku dgn sidia. tp percintaan ini kami yg m'usahakn sendri tanpa bantuan sesiapa. seigt aku r kn. cuma skang nie aku dh x kontek minah tue...biarlah mls nk pk.haha.

sidia hanya insan biasa yg jauh jurang nye dr aku klu diikutkn dr segi pelajaran. tp bg aku sume tue x penting, yg penting sidia menyayangi aku dgn ikhlas sudah ckup. kekayaan tidak menjamin kebahgiaan bukan??? opsss b'madah lak haha.

aku sendri tak percaya yg p'cintaan aku dgn sidai dah m'cecah ke angka 3 thn. alhamdulillah. kdg2 aku nie yg byk sgt songeh nk cipta masalah sendri.last2 aku gak yg mengong. haha. pdn muka aku kn. insyaallah episod aku & sidia akan berakhir. tp bkn berakhir dgn kesedihan. sume org benci sad ending kn. sbb sume nk appy ending maaa. sama lah dgn aku. hehe.

doakan kami ok. aku pn akn m'doakan kebahgiaan korg. AMIN.


tgh wangi kot haha

tindik bertindih cupid - kdg2 perasaan kite tue x menentukn. mampu ker untuk trus ke depan bila dibayangi dgn tidak kepuasan hati???? mmmm...masih berfikir.

-->

jgn lupe terjah lg yerk ;P

7 comments:

iNtAn aIzaN said...

akak mcm nak mkn nasi minyak jer :)

bile nie

IeDa said...

cepat deh...nanti wangi kian hilang lorrrrrrrr....

miDguRL said...

**k'aizan**
nasi mnyk maid from sg.tengi kn ahakksss ;P

insyaallah nk dkt ti org bgtau erk ahakksss

**ieda**
nk gigih b'usaha r nie haha

[z@ck] said...

waa..so sweet..
happy anniversary..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhuhu yer la tue nek penin ...cpt2 la kawen aminnnnnn ahahhahha

kina said...

semoga berbahagia hingga akhir hayat...tut..tut...doakan kina juga erk..

miDguRL said...

**zack**
uits lum kwin g lerrr hahaa mekaceh erkss ;)

**anna**
hampas klape ko kate aku nek uwaaaaa haha...ok akak penin ;P

**kina**
tenkiu kina..orait org doakn k ;)