May 5, 2009

n09-115 : malas r nk reka tajuk hahaha

hahaha kali nie aku malas nk pening nk cari tajuk...kite blasah jerk boleh ahakksss opsss lupe lak nk bg salam kt korg hehe...salam sume...

semlm pas kje lari ke midvly kejap..nk cri brg mknn ckit. arie tue dh beli separuh, nie beli lg separuh..huhu idup sorg kne r soping sorg2..bile nk idup ber'2 ber'3 ber'4 n ber'5 nie kn...hahaha opsss sory t'gatal sekejap ahakkksss..pilih2 ape yg patut trus gegas blk umah. xleh lame2 kat ctu sbb byk setan haha..korg x caye erk byk setan kt ctu..btul aku x tipu aku nmpk sendri..setan vincci, setan jusco jgn ckp r, setan mc'd & byk lg r..kang x muat lak aku nk taip cni hakhakhak...

aku t'lupe sesuatu nk beli huhu

arie nie aku tlh b'tukar m'jadi technician ahakkksss...pendek r punya psl nie..bg brg xde CD. camne aku nk wat uhukkkssss sib ade bantuan dr kazen t'comot aku tue hehe thn depan aku banje ko erk haha ngah dok ralit wat kje, skali msuk msg..bubub bubub bunyi msg aku hahaha.

msg dr nor, kwn lame aku..mase form 1 - form 3 aku mmg rapat ngan die..rindu die..eh tetibe lak hehe.korg xtau ker aku mmg slalu rindu kwn2 aku t'masuk r korg ahakkkssss..msg2 kejap skali aku tanye r die dh b'salin ker lum? skali jwpn die.."dh..." uits t'kojut aku sbb aku xtau huhu ape punya kwn daaaaa -aku r nie- :P dh nk msk 2 bln seh die jd ibu...nie yg m'buat naluri keibuan aku t'serlah nie hahaha...mmbr2 sume dh ade beg tgn tetap, aku pn nk r gak kn kikiki aku sempat mntk die mms pic baby die...skali comel seh...x tahan tul tgk pipi die...gerammmmmm

cube korg teka agak2 gurl ker boy???? hehe
nor n anak nyer
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jawapan nyer hikshiks
baby gurl





jgn lupe terjah lg yerk ;P

10 comments:

PinQib said...

hoho,.da agak bibi gerl..,
=D

~~zuraiwan~~ said...

tembamnya bb tu..geram akak...

miDguRL said...

**PinQib**
so clever la cik pinqib nie hehe

**zura**
tembam kn kak, org pn geram hehe

Gieyana said...

cukup ker brg2 tue?

miDguRL said...

**k'gie**
ckp r kak tuk 1 bln hehe, separuh dh beli dh hehe

leadleedeea said...

bb tu comel laaaa...n bb girl plak tu..mmg comey~!..n shopping brg2 tu, utk stok satu hari je ke?

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

cam muka mak dia la sebiji ehehehe fotostet ekk wakakaka

miDguRL said...

**k'lead**
tue r psl, sib ank org klu ank s'dri dh kne cubit2 n gigit dh haha..tue tuk 1 mgu kot haha..

**anna**
yeker...mule igt baby boy tau hehe tp rase cm bapak die hehe

iNtAn aIzaN said...

warh, akak ingt Nor nie

Dulu ms sekolah, muka serius habis :)
tapi skang dah jd ibu
alhamdulillah

say congrat to her k

miDguRL said...

**k'aizan**
hehe..tue r psl, ssh nk tgk die senyum kn hehe

k insyaallah nnti org smpai kn hehe