Jun 29, 2009

n09-161 : mohon maap pada semua

perghhh...skali ayat x blh blah seh...yerrr aku mmg agak poyo sbb mase kecik suke main yo-yo hehe...

salam senin sume...pe habaqqqq??? hehehe...

yerrr...esok adalah hari terakhir aku kt opis nie. lately nie mmg xde idea nk update n otak + tgn tgh ligat m'update jobs.huhu..sesak nafas sekjp hehe..mungkin hari ini / esok (klu rjin nk update) =P n3 t'akhir aku. lepas nie xtau r bile nyer lg leh update blog kn..huhu...sedih r plak. klu kt opis bru tue nnti ade tenet leh gak r jenguk2 kt cni, klu xde mmmm b'kurun r jwb nyer hehe..

tgh b'fikir2 gak nie, nk beli laptop + streamyx ker idak...ker nk simpan tuk plan beso akhir thn punye hahaha...help..help..helpp...

papepn, aku nk say bye bye kt korg2 yg sudi singgah umah aku yg x sebrape nie...insya-ALLAH klu ade kesempatan, aku akn cube utk m'update blog aku nie. klu aku terus menyepi, jgn lupe insan yg kerdil tp agak tembam (tembab ker aku????) hahaha ***xpe lah, nk mraseeee** =P nie tau. n nk say sory gak kt korg klu aku ade wat korg sakit atie + menyampah + benci + tak suke + etc.

manusia x pnh lari dr m'buat kesilapan, tp kesilapan itu yg akan mematangkan fikiran seseorg. btul ker??? korg rase??? hehe


jgn lupe terjah lg yerk ;P

8 comments:

chik star said...

tke creeee
:)

miDguRL said...

**chikstar**
u too..asah pisau bg tajam lg tau hehe =P

~zuraiwan~ said...

lorr ya ka Mid...so nnti senyap la umah nih...huhu..windu lak nnti...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

alamak den nk sembang ngan sapa nanti uwaaaaaaaaa

[z@ck] said...

bila da setel down..come back to us ok..world of blogging always welcome you back..

miDguRL said...

**k'zura**
iyorr kak =( tue r tue hope x b'swg r hahaha

**anna**
tue r tue..no sembang2 dh, lunch together2 trus hakhak

**zack**
insya-ALLAH..hehe..thankss

arianna adrizal said...

laaa br nk sembang2.. ;)

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

hohoooo....sadessnye....hope kat sane nnt ade tenet...huhu ;(