Aug 6, 2010

n10-053 : 20++ weeks

mcm base setiap kamis awl bln aku kne g check-up kt klinik kesihatan klane jaya. n semlm amik sesi ptg coz klu g pg org mmg rmai gile. menunggu berjam2 tp jmpe nurse nyer x smpai 15 mnt..

semlm sgt cpt..1jam jerk dok kt klinik tue hehe so nx month pn amik ptg gak =) semlm dpt dgr jantung baby, bile nurse tue kate hah nie r die bunyi jntg baby u..n die pn bg salam kt baby so nice tau nurse tue. pasni pn akn jmpe die jerk 3 bln b'turut2. sonok sbb die best. klu yg len tue mcm kureng ckit =P

agak xcited gak r bile dgr degupan jntg die hehe n baby dlm peot nie dh pndai bg signal kt aku =P igt kn ape upe2 nyer die nk men2 ngan mama die hehe...pasni kite borak2 erk baby =)

*** berat den dh nek 55kg wahhh x pnh2 ko hahaha haiiyyoorrrkkk =P



jgn lupe terjah lg yerk ;P

5 comments:

devoted lily♥ said...

Nak gambo perot...

huuuu teringin jugak..
bile la nak ade bebi dlm perot ni..
asek lemak jek.. haha

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

waaa da gemuk ahahha sama berat ngan aku wakakaka heheh bagus la nurse tp ce dpt yg cam haram tue mmg gam gam la molot dorng tue lom agik yg wat muka cam bab huhuhu besabo jerk mcm la kita jumpa dia 4 free ko dpt gaji taw ce ko x keje mkn batu la kan kalo x nk jd nurse jgn keje oke ahhaha emo doh

miDguRL said...

**devo**
peot erk hahah sogan r nk tunjuk =P
tgu abeh blajo dlu bru tingin2 nie hehe

**anna**
tue r psl..nurse tue mmg baik hehe..tp lps tue tie jmpe sape r lak kn huhu..

kojut gak aku, ko emo nie xpe aku phm hehehe

♥t!fana^crEw♥ said...

haha lipeh tekenangkan nurse cek die ar tu...sabo2...

wahhhh aku dgr pun xcited ar beb....ni yg tak saboo dek nak join da club nehh...wahaha..
neway, tke cre ye..

miDguRL said...

**erin**
hahah tue r tue emo semcm jerk die kn hehe

hahah ko taun dpn..kompem nyer =P