Sep 10, 2013

Bersunat bg bayi perempuan


Tarikh: 10.09.2013
Tempat: Dlm Bilik Opis

Weekend lepas masa di abeh kn di kg tercinta. Sg. Tengi hakhak ;P

Sg.Tengi ktne??? klu ckp Unisel Btg Berjuntai tahu??? Tg. Malim tahu??? hah..jiran2 r tue haha kwsn pendalaman ;P

suasan harmoni dihiasi pokok2 klapa sawit jerk ;P

ok. lari topik sekjp ;)

balik kali nie dgn tujuan nk sunatkn ank kecik aku tue, Mia Khalidah ;) sbnr nyer dr umo die 5 bln lg nk buat tp ade jerk halangan..mak bidan x sihat la...die xde kt umah la...aku xdpt balik la...mak plak blk teluk intan la..mcm2 haha

akhirnyer, nk masuk 9 bulan bru dpt sunatkn hehe. terpakse r berpegang, sbb dh pandai menerap kn. lps tue rentangkan kain tutup bg die x nmpk hikshiks..menangis sekjp jerk mse kne potong. sumbat botol susu, senyap ;)

so settle. ank dara dh. hahaha ;P

bg sampul berisi dgn ikhlas hati ;P n sedikit barang2 dapo.
-bwg merah,putih
-minyak masak
-sardin
-kopi
-gula
-serbuk kunyit
-garam

**x wajib pn...tp dh terbiasa sbb mak wat dr cucu pertama die smpai r cucu ke-5 die ;P
jgn lupe terjah lg yerk ;P

3 comments:

~daRLee ZuRiS~ said...

Tau...tau sangat. Felda seoharto pun tau (eh betul ke aku eja) :p

Maya dulu sunat kat klinik swasta je. Bayar rm35 inggit.

miDguRL said...

**zuris**
hahah btul r tue...soeharto @ sg.dusun, tue jiran seblh jerk haha

NURUL JAMIAN said...

time Raina dulu bersunat aku tak nak tengok sebab tak sampai hati sebab dia kecik lagi time tu