Aug 29, 2008

~sHopPinG & maKaN~

semlm pas keje decide nk g beli brg umah ckit, al-maklum lah mgu dpn dh pose huhu ckp psl pose nie, aku rase cpt noh dh pose blk uhukkssss....so smpai umah mandi2, tgk WULAN (korg lyn x cite nie, best tau w/pun slow) jap n tgu cik abg smpai hehe


aku tau sgt mamat nie akan pegi tesco klu aku ckp kt die nk beli brg2 mandian n dapor hehehe so kitorg smpai sana dlm kul 9 lbh...sempat r menawafkn diri sekejap hehe lawak jerk aku rase coz lum g pose dh jual lampu kelip2, kuih raye, pelita n etc hakhak aku terserempak ngan pocong n gf die, so ajak die g mkn same

** pic = nie bkn baby die tau hehehe

ngah aku dok nunggu nk bayor dpt msg cenggini "kekwn org umah aku dh slamat melahirkn ank" jenuh dok pk sape nyer no nie? org slh anto ker? skali husband mmbr aku lor, sorry beb aku xde no laki ko hakhakhak lupe lak aku nk tanye baby gurl ker boy huhu
congrat to anna n topoi, smoga jd ibu n ayah yg baik ok!! mesti comel baby die kn..ngah tgk calendar nie bile aku nk g ziarah hehe

kitorg decide nk mkn kt WILLIAM'S, pas gj blh r mkn kt cni hahaha aku teringin nk minum ribena blended die n ade laici hehe..skali masyuk seh huhu maveles r...aku mkn roti nan cheese + mozarella + ... x ret aku nk ckp sbb mcm2 die letak hehe (william r suh try) n cik abg aku mkn nasi goreng sotong petai jerk huhu (larat seh die abeh kn, banyak woooo) si pocong lak mkn sambal udang petai, ayam goreng rempah n ikan ape ntah hakhak b'peluh2 mamat tue mkn huhu lupe lak aku nk snap mknn yg di order...

korg g r try mkn kt sane, x nyesal beb..w/pun mhl tp b'baloi ok...







jgn lupe terjah lg yerk ;P

1 comment:

green apple said...

thanks for visiting my blog.

William tu menatang apa?
Selalu nau orang cerita psl William.
Di manakah William ini?