Sep 2, 2008

POSE

Salam sume...korang pose ker rie nie? aku dh raye hakhak masalah pompuan ok!!! n esok aku dh blh pose, x sabo lak nk pose bkn per aku nie kn pemalas nk ganti2 pose nie hakhak x pose pn aku rase same jerk coz bknnyer leh mkn pn kt opis nie hakhak

n mcm base weekend td aku blk sg.tengi b'sama kakak & abg t'cinta ahakksss...kitorg smpai umah jumaat mlm
mak abah aku cm base r kn, dorg dh dok lpk2 kt luar mase kitorg smpai mmm excited nk sambut cucu r kate kn...

sabtu ptg mak ajak blk t.intan...g pun opah aku rindu kt cicit die huhu untung dak kecik sorg tue, sume dok cbuk ngan die..sampai sane aleeya lak dok tunjuk perangai ngan monyang die...time2 tue r die nk merangkak..nk jln..nk manjat..nk ckp...nk gelak...mak ckp pas sunat kot die jd cmtu,hyperaktif haha penat r angah aku coz anak die memang lasak, name jerk pompuan tp sebijik mcm lelaki huhu

ahad kitorg blk sg.tengi coz nk sambut pose kt umah sendiri...dorg sahur aku tido hahaha

isnin td mak masak sedap2 tuk kitorg bw balik...cam base abah akan jd ketua chef arie tue hehe

menu buke pose kitorg senin td mmg best hehe
1. Nasi Minyak
2. Daging Rendang Hitam (sedap sgt2, smpikn aku yg kureng mkn daging pun b'tambah2 siot hehe)
3. Dalca
4. Udang + Petai masak sambal tempoyak (part nie mmg jilat jari punye)
5. Bubur Jagung
6. Kuih Sampan
7. Air Sirap Selasih (mase kecik2 aku panggil telor katak hakhak)

Aku sempat ckp kt mak, nie mcm nk kenduri jerk...leh die jwb blk cenggini "kenduri r nie, kenduri awal pose" hakhak

Pas siap berbuke pose, solat n kemas2 kitorg pn gerak balik kl...Mak mcm base r kn, muke die sayu ckit hehehe tp die phm, kitorg nk cari rezki

***aku lupe nk snap gambor lor huhu




jgn lupe terjah lg yerk ;P

2 comments:

green apple said...

banyak gila makanan, sampai lusa tak abis.

mIdGuRL said...

tau xper haha
stok tuk mkn seminggu hakhak